Βολές Όλμων 81 χιλ. με πραγματικά πυρά.

Γέμιση σωλήνα όλμου.

Ο χειρισμός ενός στοιχείου όλμου όταν γίνεται αποκλειστικά από Εθνοφύλακες προϋποθέτει όχι μόνο σοβαρή γνώση του αντικειμένου αλλά και ουσιαστική εξοικείωση με το όπλο, που προέχεται από την συνεχή εκπαίδευση και την προσήλωση των Εθνοφυλάκων προς το καθήκον.

 

                                                                       Βολή όλμου 81 χιλ.

Όταν πραγματοποιούνται βολές με πραγματικά πυρά το κύριο μέλημα των Εθνοφυλάκων είναι πρωτίστως η ασφάλεια. Η υπευθυνότητα που τους διακατέχει δεν αφήνει κανένα περιθώριο για λάθη.

 

Ρύθμιση σκοπευτικών οργάνων όλμου.

Βασικός αντικειμενικός σκοπός είναι η μέγιστη δυνατή ευστοχία και αποτελεσματικότητα των βολών. Όλες οι ρυθμίσεις του όλμου από το στήσιμο μέχρι και την τελική σκόπευση πραγματοποιούνται από τους Εθνοφύλακες βάσει της εκπαίδευσης που έλαβαν αποκλειστικά και μόνο ως Εθνοφύλακες χωρίς να έχουν άλλη προηγούμενη εμπειρία.

 

                    Μεταφορά βλήματος όλμου.

Η αποφασιστικότητα, η τόλμη, η αυταπάρνηση και τα υψηλά ιδανικά, βρίσκουν έκφραση στο πρόσωπο του κάθε Εθνοφύλακα που τον μεταμορφώνουν σε άξιο υπερασπιστή των πάτριων εδαφών.

 

 

Ευστοχία βολής. 

Η αξιοθαύμαστη ευστοχία όλων των βολών δίκαια σκορπίζει τον ενθουσιασμό στους Εθνοφύλακες, αλλά και διαβεβαιώνει όλους τους Έλληνες οτι η γη τους, που όταν και όποτε χρειαστεί θα την  υπερασπιστούν με πάθος, θα παραμείνει για πάντα Ελληνική.

                                                                                                                                           Για να επιστρέψετε πίσω στις δραστηριότητες πατήστε εδώ

Make a Free Website with Yola.