Σκοποβολή με ατομικό τυφέκιο 

Το πιό σημαντικό για τους οπλίτες πεζικού είναι να γνωρίζουν καλό σημάδι ... 

Αναγνώριση Στόχων

 Η εξοικείωση του κάθε Εθνοφύλακα με τον χειρισμό του όπλου του είναι σημαντική. Η σκοποβολή με το ατομικό τυφέκιο απο την απόσταση των 300 μέτρων χρειάζεται αυτοπεπείθηση, συγκέντρωση και προσήλωση στον απέναντι στόχο.

 

Βολές με πολυβόλα MG3      

Η ισχύς πυρός των πολυβόλων είναι απαραίτητη για την άμυνα κάθε στρατιωτικού τμήματος. Η Εθνοφυλακή συνδυάζει την ισχύ αυτή με το υψηλό ηθικό, την άψογη στρατιωτική εκπαίδευση και την χαλύβδινη θέληση για την υπεράσπιση των βωμών και εστιών από κάθε επιβουλέα.     

 

Γραμμή Βολής 

Ο κάθε Εθνοφύλακας έχει επίγνωση του χρέους που επιτελεί και οφείλει σε κάθε  στιγμή των δραστηριοτήτων του να ενεργεί υποδειγματικά, με ωριμότητα και σύμφωνα πάντα με τους Στρατιωτικούς Κανονισμούς. 

 

Ευστοχία Υποδειγματική    

Η ευστοχία των βολών δεν είναι καθόλου τυχαία.      Είναι φυσικό αποτέλεσμα της άρτιας εκπαίδευσης, της ευγενούς άμιλας αλλά και του αξεπέραστου ζήλου με τον οποίο συμμετέχουν οι Εθνοφύλακες σε κάθε δραστηριότητα τους.    

 

Τιμητική Επιβράβευση 

Η ηθική επιβράβευση από τον Διοικητή της Μονάδας είναι γεγονός οτι γεμίζει τον κάθε Εθνοφύλακα με συναισθήματα υπερηφάνειας και τιμής, του δίνει νέα ώθηση και όρεξη, αλλά και γεννά παράλληλα την υποχρέωση να παραμείνει αντάξιος της τιμητικής αυτής διάκρισης και όρθιος στις επάλξεις του αγώνα.  

 

Τα λόγια περιττεύουν !

Όταν κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες οι Εθνοφύλακες χαίρονται να συμμετέχουν και να πραγματοποιούν βολές, χωρίς να τους το επιβάλλει κανένας καταναγκαστικά παρά μόνο ο διακαής πόθος τους για πλήρη και αποτελεσματική ετοιμότητα, αναρωτιέται κανείς ποιός θα μπορούσε πραγματικά να σταθεί αντιμέτωπος μπροστά τους ...   

Για να επιστρέψετε πίσω στις δραστηριότητες πατήστε εδώ 

Make a Free Website with Yola.