Κανόνες Συμμετοχής στο Forum ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Το forum δημιουργήθηκε για να καλύψει την έντονη επιθυμία των επισκεπτών του για επικοινωνία, ενημέρωση, προβολή και αναβάθμιση του ρόλου της Εθνοφυλακής. Τα μέλη του forum ανήκουν ουσιαστικά σε μια μεγάλη Κοινότητα, με κοινό ενδιαφέρον την αγάπη προς την πατρίδα και την Εθνική Άμυνα ιδιαίτερα σε ευαίσθητες ακριτικές περιοχές όπως ο Έβρος.

Αφού διαβάσετε αυτούς τους κανόνες και αν συμφωνείτε με όλους αυτούς, τότε μπορείτε πλέον να εγγραφείτε ώστε να γίνετε μέλος της Εικονικής αυτής Κοινότητας.

Οι διαχειριστές (moderators) του forum προσπαθούν να παρέχουν ένα ήρεμο, ενημερωτικό και σοβαρό ύφος και ατμόσφαιρα μέσα στην οποία τα μέλη του forum μπορούν να γράψουν τα μηνύματά τους σχετικά με την Εθνοφυλακή, τις απόψεις τους για το ρόλο και το έργο της, τις δραστηριότητες και τις ανησυχίες τους. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και μπορεί ο καθένας να πει την γνώμη του είτε θετική είτε αρνητική.

 

Παρόλαυτά όμως, όπως και σε κάθε κοινότητα, ομάδα, οργανισμό, υπάρχουν κανόνες, έτσι και εδώ υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Εφόσον συμμετέχετε ενεργά θα πρέπει να σεβαστείτε ορισμένους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς, οι οποίοι τέθηκαν για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων, καθώς και την αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων και προβλημάτων. Αυτοί οι κανόνες αν παραβιαστούν, εφαρμόζονται από τους moderators αυστηρά, γιαυτό παρακαλείστε να τους μελετήσετε και κατανοήσετε ΠΡΙΝ εγγραφείτε στο forum αυτό. Συνίσταται επίσης πριν εγγραφείτε να περιηγηθείτε μέσα στο forum ώστε να κατανοήσετε το πνεύμα και να βρείτε τα τυχόν "εκκεντρικά" και "ανταγωνιστικά" άτομα που ανήκουν στην Κοινότητα, ώστε να αποφύγετε τυχόν διαφορές μαζί τους. 

Make a Free Website with Yola.