Παρελάσεις για τον εορτασμό Εθνικών επετείων. 

14η Μαϊου 2009

Από την πρώτη φορά που τμήματα Εθνοφυλακής συμμετείχαν στην παρέλαση, για τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Αλεξανδρούπολης, οι κάτοικοι τους υποδέχθηκαν με ευχάριστη έκπληξη, ενθουσιασμό και θερμό χειροκρότημα. 

Ηχηρή παρουσία

Οι Εθνοφύλακες έκαναν αισθητή την παρουσία τους, και διατράνωσαν την ύπαρξή τους προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα σχόλια που δέχτηκαν από όλους τους κατοίκους, από τους τοπικούς παράγοντες και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξ/λεως Άνθιμο ήταν πολύ κολακευτικά και τους έκαναν εθνικά υπερήφανους. 

 

Δοκιμαστικά παρέλασης

Η θέληση όλων για μια ξεχωριστή παρουσία, στρατιωτική εμφάνιση και άψογο παρουσιαστικό που σκορπίζει ρίγη συγκινήσεως, ξεκινά πάντα από την ενσυνείδητη προετοιμασία και τον άκρατο ενθουσιασμό.

Φόρος Τιμής στους Ήρωες

Η παρέλαση των τμημάτων Εθνοφυλακής είναι πλέον θεσμός για την Αλεξ/πολη και αποτελεί φόρο τιμής για τους ήρωες που θυσιάστηκαν για να είναι η Ελλάδα ελεύθερη. Αντάξιοι συνεχιστές και απόγονοι τους οι σημερινοί Εθνοφύλακες δίνουν όρκο με την παρουσία τους να υπερασπιστούν τα δίκαια της φυλής. 

 

Παραλαβή πολεμικής σημαίας από το Τ.Ε. Τραϊανούπολης. 

21 Μαρτίου 2010

Οι Εθνοφύλακες παραλαμβάνοντας με κάθε επισημότητα την πολεμική σημαία του Τάγματος, ορκίστηκαν να την φυλάττουν πάντα με το αίμα τους και να μην την εγκαταλείπουν ποτέ. Οι στιγμές ήταν για όλους ιδιαίτερα συγκινητικές. 

 

25η Μαρτίου 2010 

Κατά την πρώτη παρέλαση του Τάγματος Εθνοφυλακής με την δική του πολεμική σημαία είναι εμφανής η περηφάνεια, η συναίσθηση τιμής και η  αφοσίωση με την οποία οι Εθνοφύλακες περιβάλλουν την ιερή Ελληνική σημαία με την απεικόνιση του Αγίου Γεωργίου.

 

14η Μαϊου 2010

Η Ελληνική σημαία αποτελεί ύψιστη τιμή, ιδιαίτερα για κάθε στρατιώτη - Εθνοφύλακα, που την περιβάλλει με τον απαιτούμενο σεβασμό και προσήλωση στα ιερά και όσια που εκπροσωπεί. 

 

 

 Άψογο παρουσιαστικό

Αγέρωχο βλέμμα, υψωμένο χέρι ως μια γροθιά, τέλειος βηματισμός, λεβεντιά και ήθος, στρατιωτική υπερηφάνεια, Ελληνική αξιοπρέπεια, υψηλό ηθικό, αποφασιστικότητα και τόλμη, είναι λίγα τα λόγια μπροστά σ΄αυτό το άψογο παρουσιαστικό που εμφανίζουν σε κάθε παρέλαση οι Εθνοφύλακες.  

Η συμμετοχή τους στην παρέλαση αποτελεί το επιστέγασμα της εκπαίδευσης, του ενθουσιασμού και της επίγνωσης του ρόλου και της αποστολής τους. 

                                               

 

                                                                  ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ 14η ΜΑΪΟΥ 2009

                                  

 

                                       ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 

 

Για να επιστρέψετε στις δραστηριότητες πατήστε εδώ 

Make a Free Website with Yola.