Εκπαίδευση στην παραλλαγή και απόκρυψη σε φυσικό έδαφος

Προετοιμασία ατομικής παραλλαγής.

Η αποστολή των Εθνοφυλάκων είναι να δρούν και να υπερασπίζονται την Ελληνική ύπαιθρο. Η εκπαίδευση στην παραλλαγή για την αποτελεσματική απόκρυψη στο φυσικό έδαφος της περιοχής τους είναι βασικό στοιχείο για την επιτυχή έκβαση οποιασδήποτε επιχείρησης τους.

 

Αγάπη για την Ελλάδα.

Όλες οι ενέργειες των Εθνοφυλάκων χαρακτηρίζονται απο την απεριόριστη και ανιδιοτελή αγάπη τους προς την Ελλάδα και την Ελληνική ύπαιθρο. Χωρίς αυτή την αγάπη δεν θα υπήρχε ο ενθουσιασμός, το κέφι και η συμμετοχή τους σε κάθε είδος εκπαίδευσης.

 

 Η κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Για ένα τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η κάθε λεπτομέρεια.  Η συνεργασία, το πνεύμα ομαδικότητας, η ανάπτυξη σχέσεων αλληλοϋποστήριξης και εμπιστοσύνης εκτός από τους δεσμούς απλής φιλίας μεταξύ των Εθνοφυλάκων καθιστούν την ομάδα ικανή να δρά ως ένας άνθρωπος.

 

Ειδικές Δυνάμεις.

Οι Εθνοφύλακες δεν διεκδικούν σε καμμία περίπτωση την δόξα και τις δάφνες των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού. Είναι όμως σε θέση να εκτελέσουν κατά τον καλύτερο και πιό αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε αποστολή τους ανατεθεί στα πλαίσια των ορίων ευθύνης τους. 

 

 Ένα με το δέντρο.

      Το  τελικό  αποτέλεσμα  δικαιώνει  τις  προσπάθειες  όλων.   Η παραλλαγή δεν είναι ένα από τα πιό εύκολα αντικείμενα της εκπαίδευσης των Εθνοφυλάκων, όταν όμως γίνεται με τον ενθουσιασμό και το πάθος που διακρίνει όλους τότε φαίνονται όλα πολύ πιο απλά σαν παιχνιδάκι.

 

 

Ενέδρα στο έδαφος.

Το αξιόμαχο των δυνάμεων Εθνοφυλακής αποτελεί την μέγιστη εγγύηση για όλους τους Έλληνες οτι αν χρειαστεί θα δούν τον ίδιο τους τον γείτονα να υπερασπίζεται επάξια την Ελληνικότητα της περιοχής τους.  Έτσι μπορούν να συνεχίσουν όλοι απτόητοι και χωρίς κανένα ίχνος ανησυχίας τις ειρηνικές ασχολίες τους.

 Για να επιστρέψετε πίσω στις δραστηριότητες πατήστε εδώ

Make a Free Website with Yola.