Βολές με αντιαρματικά Π.Α.Ο. 106 χιλ. 

 ΠΑΟ 106 χιλ. Γέμιση       

 Η ισχυρή δύναμη πυρός ενός Πυροβόλου Άνευ Οπισθοδρομήσεως (Π.Α.Ο.) είναι ικανή να επιφέρει καίρια πλήγματα στις εχθρικές δυνάμεις και να ενισχύσει την αμυντική θωράκιση των τμημάτων Εθνοφυλακής.     

 

 Σε Διάταξη Βολής

Οι Εθνοφύλακες δεν είναι πολεμοχαρείς. Έργο τους δεν είναι οι μάχες και οι επιθετικές ενέργειες. Είναι όμως σε θέση να διασφαλίσουν με τον καλύτερο τρόπο οτι θα εκτελέσουν την αποστολή τους και θα διαφυλάξουν τα ιερά χώματα των προγόνων τους από κάθε επιβουλή.

 

Μεταφορά Βλήματος   

  Η εκπαίδευση και οι βολές με πραγματικά πυρά που πραγματοποιούνται αποκλειστικά από Εθνοφύλακες, ενισχύουν την αυτοπεπείθηση, το υψηλό φρόνημα και αποδεικνύουν έμπρακτα οτι η Εθνοφυλακή είναι μια ισχυρή αποτρεπτική στρατιωτική δύναμη. 

 

  Ευθυγράμμιση σωλήνα για σκόπευση

Ο χειρισμός κάθε όπλου γίνεται με την σωστή εκπαίδευση, την ενημέρωση σε όλα τα τεχνικά θέματα αλλά και με την ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους των Εθνοφυλάκων. Ο συνδυασμός αυτός μαζί με την επιμονή στην λεπτομέρεια επιφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

 

 Βολή με πραγματικά πυρά  

Το έδαφος σείεται, ο σκόνη που σηκώνεται και ο βροντερός ήχος του βλήματος που φεύγει στέλνουν το μύνημα προς πάσα κατεύθυνση. "Οι Ακρίτες Έλληνες φυλάσσουν στον Έβρο Θερμοπύλες".  

 

Μολών Λαβέ!

Οι Εθνοφύλακες δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ούτε σπιθαμή από τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή τους. Η Ελληνική σημαία θα κυματίζει πάντα στο υψηλότερο σημείο και θα αποδεικνύει την ισχυρή μας θέληση για αποτροπή οποιασδήποτε απειλής.

 

 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΒΟΛΗ Π.Α.Ο. 106 ΧΙΛ. ---->

Βολή με ΠΑΟ 106 χιλ .AVI Βολή με ΠΑΟ 106 χιλ .AVI
Size : 2.218 Kb
Type : AVI

Για να επιστρέψετε στις δραστηριότητες πατήστε εδώ 

Make a Free Website with Yola.